Zaman bila bersih dalam kereta pakai vacuum wayar gedabak?

Pakai wireless punya confirm licin sekejap je

Nak bawak mana-mana mudah kan? sebab ringan

Play Video

Mesti korang tertanya-tanya apa yang korang akan dapat dalam pek EXCLUSIVE DESAUGER WIRELESS MINI VACUUM NI KAN?

SET LENGKAP BOX ROYAL DESAUGER

KENAPA ANDA PERLU PILIH DESAUGER MINI VACUUM?

MULTIFUNCTION

 

 Kegunaan pelbagai fungsi sesuai untuk membersih semua jenis kotoran kering dan basah yang membuatkan Sheikh Lipas merayap penuh

MUDAH DISIMPAN

 

Vacuum ni bersaiz mini jimatkan ruang dan boleh simpan bawah seat kereta jer!

BATERI TAHAN LAMA

 

Dengan battery 120 W mini vacuum boleh tahan selama 30 minit dan dapat fast charging cable

MEMILIKI NOZEL YANG TIRUS

 

Nozel yang tirus membantu untuk membersihkan ruang ruang sempit lebih mudah

TESTIMONI PELANGGAN

FREEGIFT ISTIMEWA